Autor Tema: Vesti "na brzaka..."  (Posjeta: 678 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Neptun

• Pro
Odg: Vesti "na brzaka..."
« Reply #30 : 16.04.2010 - 03:57:56 »
Novak Djokovic nastavlja da ORE po terenima Monte Karla!!! Ovoga puta , zrtva je bio Argentinac Nalbandian. Djokovic ga je "pojeo" sve sa reketom zajedno , rezultat 2:0 (6:2 , 6:3)! Znaci , Nole je u polufinalu ATP turnira u Monaku!

Offline Neptun

• Pro
« Reply #31 : 16.04.2010 - 07:29:53 »
Imam 1 dobru i 1 losu vest... Koju cete prvo? Ajde prvo losu... Jelena Jankovic je izgubila od Slovakinje Hantukove 2:1...  :'(       Dobra vest: Nas dubl Zimonjic/Nestor je u polufinalu ATP turnira u Monaku! Oni su pobedili dubl Novles/Soarez sa 2:1...     ;)

Offline Neptun

• Pro
« Reply #32 : 17.04.2010 - 04:22:32 »
Ako sam ga hvalio na sva zvona , sada ga moram TOTALNO spustiti na zemlju... Novak Djokovic se NIJE VIDEO u polufinalu sa Spancem Verdaskom!!! Verdasko (bivsi decko Ane Ivanovic) je SPRAO sa terena Noleta za sat i po , rezultat 2:0 (6:2 , 6:2)... Jasno je da nemam daljih komentara! Finale - Verdasko vs. Nadal (2 Spanca)!

Offline Neptun

• Pro
« Reply #33 : 17.04.2010 - 07:20:55 »
Nase preostale uzdanice na turniru u Monaku , nas dubl Zimonjic/Nestor , lako je dosao do pobede u polufinalu , pobedivsi dubl Moodie/Norman sa 2:0 (6:0 , 6:4)... Igraju u finalu sa dublom Bhuphati/Mirnyi! AJMO MOMCI!!!

Offline Neptun

• Pro
« Reply #34 : 20.04.2010 - 10:12:58 »
Fudbal - Fudbaleri Intera su u Milanu RAZNELI Barselonu sa 3:1 , u prvoj utakmici prvog polufinala Lige Sampiona... Barsi ce biti mnogo tesko na Camp Nou u uzvratnoj utakmici...

Offline Neptun

• Pro
« Reply #35 : 21.04.2010 - 03:46:13 »
UMRO JE JUAN ANTONIO SAMARANCH

Bivši predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora Juan Antonio Samaranch umro je u 89. godini života u srijedu u bolnici u Barceloni, gdje se liječio zbog problema sa srcem.

Bivši predsjednik MOO-a je prije tri godine proveo dva dana u madridskoj bolnici zbog vrtoglavice, a 2001. godine hospitaliziran je u Švicarskoj zbog umora i visokog krvnog tlaka. U listopadu prošle godine bio je primljen u bolnicu u Monte Carlu zbog velike iscrpljenosti i umora.

Rođen je u Barceloni 17. srpnja 1920. godine, a prvi čovjek svjetskog sporta bio je od 1980. godine, kada je na toj dužnosti zamijenio lorda Michaela Killanina. Na toj dužnosti ga je 2001. godine zamijenio Jacques Rogge.

- Znam je da vrlo blizu moj kraj. Ja, kao što znate, imam 89 godina. Smijem li vas zamoliti da razmislite o davanju časti i dužnosti mojoj zemlji da organizira Olimpijske igre 2016. godine - rekao je Samaranch u jednom od posljednjih govora pred Međunarodnim olimpijskim odborom, kada je pokušao lobirati da Madrid dobije domaćinstvo Igara 2016. godine.

Samaranch je bio čovjek koji je zaslužan za razvitak olimpijskog pokreta, ali i širenje olimpijskog duha. Želio je da se na Olimpijskim igrama natječu najbolji, što je i dovelo do povećanja profesionalnih sportista...

Offline Neptun

• Pro
« Reply #36 : 21.04.2010 - 09:48:24 »
Fudbal - Danas se igrala prva utakmica drugoga polufinala Lige Sampiona. Igrali su Bayern vs. Lyon u Minhenu... Rezultat: 1:0 za Nemce , sto , verovatno , MNOGO odgovara timu iz Francuske... Inace , utakmica je bila toliko DOSADNA , da sam pre pozeleo da gledam Farmu , Sasu Popovica , Grand Show , nego utakmicu... UZAS , kakav smor od utakmice...

Offline Neptun

• Pro
« Reply #37 : 24.04.2010 - 04:08:31 »
Nas dubl i dalje RASTURA , Zimonjic/Nestor su u FINALU ATP turnira u Barseloni. Oni su u polufinalu DEMOLIRALI dubl Knowles/Ram sa 2:1! MOMCI , KAKO JA KAZEM , SVAKA VAM DALA!!!

Offline Neptun

• Pro
« Reply #38 : 24.04.2010 - 05:05:55 »
Tenis - U FED - Kupu , koji Srbija igra protiv Slovacke , posle prvoga dana , rezultat je 1:1... Sutra je dan , kada ce se mnogo vise znati... Kao sto mi imamo Jelenu , one imaju Hantukovu... Drzite palceve!!! (A Ana Ivanovic samo to ceka , kada ce sa TRECIM frajerom u kevet!!! SRAMOTA!!!) . Drzimo palceve za nase primadone , (Ana , Ti si OUT od ovu temu , SRAM TE BILO!!!)!!!

Offline Neptun

• Pro
« Reply #39 : 28.04.2010 - 07:54:17 »
Tenis - ATP Turnir u Rimu - Viktor Troicki i Novak Djokovic startovali pobedama , a na WTA turniru u Stutgartu , Ana Ivanovic je......... POGADJATE! Naravno , izgubila... Ako niste zadovoljni igrom koju pruza Ana , a verovatno niste , mozete posetiti sajt http://www.anaivanovic.com/contact , i napisati par lepih reci za nasu teniserku...

Offline Neptun

• Pro
« Reply #40 : 06.05.2010 - 01:40:24 »
Na WTA turniru u Rimu , nase dame su bile 100% uspesne... Jelena je pobedila Belgijanku Wickmayer sa 2:0 , a Ana Ivanovic je neprepoznatljivo dobro igrala i pobedila Dementievu sa 2:0! Sta ??? Ana je pobedila? Neeemooguuuceeeee!!! Jeste , jeste...    ;D

Offline Neptun

• Pro
« Reply #41 : 06.05.2010 - 09:48:11 »
Kao da bih kopirao prethodni post... Uspeh nasih dama na turniru u Rimu... Jelena je , mislim iskreno , ne nadjem odgovarajucu rec , NABILA KOMPLEKS Venus Williams , pobedivsi je sa 2:0 (6:0 , 6:1) , a promenom glavnog trenera , i promenom kondicionog trenera , Ana Ivanovic nastavlja sa pobedama... Ovoga puta , zrtva je niko drugi , nego Nadia Petrova , koja je izgubila od Ane sa 2:0 (6:2 , 7:5)... Cure , bravo...

Offline Neptun

• Pro
« Reply #42 : 08.05.2010 - 08:07:39 »
JELENA JANKOVIC U FINALU WTA U RIMU!!!

Jelena Jankovic je u polufinalu WTA turnira u Rimu pobedila nikoga drugoga , no , prvi reket zenskog svetskog tenisa Serenu Vilijams sa 2:1 (4:6 , 6:3 , 7:6)!!! Ana Ivanovic je izgubila u polufinalu od Spanjolke Martinez sa 2:0... Finale : Jelena Jankovic - Martinez...

Offline Neptun

• Pro
« Reply #43 : 16.05.2010 - 04:02:00 »
ATP Madrid - Dublovi - Finale.   Nas dubl Zimonjic/Nestor je u finalu izgubio od americkog dubla braca Bryan sa 2:0 (6:3 , 6:4)...

Offline Neptun

• Pro
« Reply #44 : 16.05.2010 - 04:46:27 »
WTA turnir - Madrid...    VELIKO IZNENADJENJE - U finalu zenskih singlova Francuskinja Rezai je pobedila Venus Williams sa 2:0!!!