Autor Tema: Kao naručeno  (Posjeta: 994 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Olimp

Kao naručeno
« : 15.10.2011 - 08:11:22 pm »

     U prvoj polovini jula 2007. godine u vecernjim satima doveslao sam rijekom Savom do sela Domaljevac, BiH. Tu sam prenocio i ujutro ranije krenuo za Županju, gdje sam trebao biti oko 10 sati jer je takav dogovor bio sa policijom, carinom i ostalima koji su trebali obaviti svoje formalnosti i dozvoliti mi izlazak iz Republike Hrvatske.

      Ranije sam preko MUP-a RH najavio plovidbu rijekom Savom svojim kanuom za Beograd i tu sam morao obaviti sve granicne formalnosti ,u skladu sa zakonom.

      U toku puta mobitelom sam se javio policiji i dogovorio gdje da ih sacekam. Medutim put mi se odužio i zadnjih oko 5 km morao sam žestoko navaliti na veslo da stignem u dogovoreno vrijeme. I stigao sam, ali cekanje "nadležnih" potrajalo je do 11.30 sati, kada su u 2 minute sve obavili i otišli.

     Ocekivao sam da ce tu biti nekakva kafana pa da gucnem pivce, ali kafana je dosta udaljena od toga mjesta, a bojao sam se ako odem do nje, a dode kontrola nece me naci i eto problema.  U kafanu nisam išao tako da nisam ništa gucnuo osim vode koju sam imao u kanuu.

     Nakon obavljene kontrole krenuo sam prema Orašju sanjajuci svoju nesudenu pivcu, onako hladnu, rosne boce, pitku i kreponosnu. U mislima sam racunao koliko imam do Orašja, koliko je to u minutama, sekundama... i koliko ce moja bezpivska agonija da potraje.

     Veslam tako sa pivcom pred ocima, ulazim u krivinu rijeke kad na sredini krivine ... da ne povjeruješ. Protrljao sam nekoliko puta oci a ono stvarnost. Oci me ne varaju uostalom POGLEDAJTE i vi...
Živim snove, ne sanjam život

Offline navigator

  • * Vlasnik Foruma *
  • Pro
  • ******
  • Postova: 2522
  • Karma: 14
  • One Planet
    • Balkan
Odg: Kao naručeno
« Reply #1 : 16.10.2011 - 05:40:39 pm »
Kuca na rijeci, njemu se ljulja i bez onoga sto reklamira

Jedna planeta, na njoj smo svi zajedno.